Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini ontopteh.si, odpošljemo v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava GLS Slovenija ali Pošta Slovenija, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že v naslednjih dneh.

Strošek dostave

Stroški dostave so za celotno slovenijo enotni in sicer znašajo 2,90 EUR. Ob nakupu nad 30 EUR pa dostavne stroške krijemo mi. Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij GLS Slovenija zaračuna dodatni strošek (plačilo po povzetju) v višini 1,05 EUR.

Stroške dostave pri menjavi izdelkov krije kupec, ob vrnitvi izdelkov pa vam povrnemo kupnino.

Ob različnih akcijah in promocijah je lahko dostava tudi brezplačna oziroma jo krije spletna trgovina Ontopteh.si. Spletna trgovina ontopteh.si si pridružuje pravico do izvajanja daljših akcij, ki nudijo strankam brezplačno poštnino že ob nižjih zneskih nakupa. V tem primeru je brezplačna poštnina nadzorno predstavljena na strani spletne trgovine ontopteh.si!

Ob naročilu preko bančnega nakazila, se izdelki odpošljejo šele po prejetju celotne kupnine.

Če artikla nimamo na zalogi v skladišču, bo na dostavo treba počakati dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:

– predviden rok dobave je 7-15 dni, v primeru če artikla ni na zalogi (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
– če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo vprašali ali želite dobavo skupaj ali želite prejeti izdelke, ki so na zalogi takoj,
– če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Za dostavo poskrbi GLS Slovenija ali Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.