Pogosta vprašanja

Kako pridem do računa na podjetje?

V spletni trgovini Ontopteh.si (www.ontopteh.si) lahko opravljate priložnostne nakupe kot končni kupec, ki potrebuje račun na podjetje. Če želite prejeti račun na podjetje, nam v opombe pri naročilu zapišite podatke podjetja ter davčno številko podjetja.

 

Kakšen je strošek dostave?

Dostava je za celotno Slovenijo enotna in sicer znaša 2.90 EUR.  Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij Pošte Slovenije in GLS zaračuna dodatni strošek v višini 1,05 EUR.

Stroške dostave pri menjavi izdelkov krije kupec, ob vrnitvi izdelkov pa vam povrnemo kupnino.

 

V kolikšnem času prejmem naročeno blago?

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je okvirni dobavni rok 7-15 dni. Ob morebitni zakasnitvi, vas bomo glede dobavnega roka obvestili preko vaših kontaktnih podatkov. Ob načinu plačila po predplačilu vam izdelke lahko odpošljemo šele po opravljenem nakazilu zneska na TRR našega podjetja.

 

Kaj če me v času dostave ne bo doma?

Če v času dostave ni nikogar, ki bi prevzel pošiljko, vas bo kurir kontaktiral ali pa odložil paket v najbližjo GLS ParcelShop enoto.

 

Izdelek mi ne ustreza in ga želim vrniti. Kako?

Izdelek skupaj s kopijo računa (prejeli ste ga v potrditvenem e-poštnem sporočilu) in izpolnjenim obrazcem za vračilo pošljete na naš naslov:

INTERNETNA PRODAJA, KSENIJA FRAS, S.P.
KLJUČAROVCI PRI LJUTOMERU 78
4249 KRIŽEVCI PRI LJUTOMERU

Izdelek mora biti zapakiran v originalni embalaži. V nasprotnem primeru vračilo oz. reklamacija ni veljavna. Na obrazec morate pripisati ali želite vračilo denarja ali menjavo izdelka.

 

Kje najdem obrazec za vračilo?

Obrazec za vračilo artiklov je na voljo tukaj.

 

Kako izpolnim UPN obrazec?

Pravilo izpolnjen UPN obrazec, na katerem imate vse potrebne informacije o podjetju najdete tukaj.